Spotlight Festival Bucharest 2016

Festivalul luminilor Bucuresti 1Spotlight Festival Bucharest 2016

Anul acesta va avea loc a doua editie a Festivalului International al Luminii Spotligh care se va desfasura in perioada 05-08 mai 2016 in mai multe locatii din Municipiul Bucuresti si va avea doua parti:
Instalații de artă
– Iluminare și proiecții

Ideea festivalului a apărut din nevoia alinierii la manifestările similare din marile orașe și își propune să includă orașul București în circuitul celor mai importante festivaluri de profil și, în același timp, să îi ofere publicului larg un spectacol inedit,unic în România.

Instalatii de arta se vor desfasura in perioada 05-08 mai 2016 intre orele 20:30-23:30.Festivalul luminilor Bucuresti 2015

Pășește într-o lume în care culorile se schimbă de la o secundă la alta, iar modelele proiectate pe sol redefinesc total spațiul în care te afli.

Locatie: Muzeul Național de Artă al României, Palatul Telefoanelor, Piața Odeon, Calea Victoriei, Piața Universității, Statuia Carol I, Biblioteca Centrală Universitară Carol.

Iluminarea și proiecțiile se vor desfasura in perioada 05-08 mai 2016 intre orele 20:30-23:30

Printr-o intSpotlight Festival Bucharest 2015eracțiune între dans, artă vizuală și arhitectură, Embodymento creează identități multiple pentru o fațadă urbană anonimă.
Locatie: Calea Victoriei.

Curcubeul imens ce tranzitează între clădirile emblematice de pe Calea Victoriei urmărește ritmul trecătorilor, cu un spectru bogat de culori.
Locatie: Palatul CEC și Muzeu Național de Istorie a României.

Cercul Militar sau Odă Bucuriei  a fost cea mai vizibilă atracție de la Spotlight 2015 este pregătită să adune zeci de mii de trecători și anul acesta. Proiecția folosește o animație 3D complexă și folosește fiecare element arhitectonic al clădirii pentru a da viață acesteia, prin culori schimbătoare și joc de forme.

Locatie: Cercul Militar Național,Hotel Novotel.

Cu ocazia Spotlight Festival Bucharest 2016, agentia de turism La Piovra Turista ofera un tur al Bucurestiului in acea perioada si posibilitatea de va caza intr-un apartament in regim hotelier pentru mai multe detalii gasiti pe www.BookingBucharest.ro.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns