Joia aceasta, 12 mai 2016, la orele 21.00, va fi o seară specială de stand-up comedy cu actorul Malu Chivu, devenit celebru în special datorită serialului “Las Fierbinţi”, unde interpretează rolul taximetristului Raţă. Intrarea constă într-un shot de Tullamore Dew (20 lei), iar rezervările le puteţi face la (0774) 423 817.
Cine nu iubeşte atmosfera românească de petrecere? Dar atmosfera pub-urilor irlandeze? Şi ce român nu se amuză uitându-se la excelentul serial Las Fierbinţi, care parodiază, elegant, felul de a fi al românilor din mediul rural? Locul unde se întâlnesc toate cele trei este Bram Stoker’s Pub, care a s-a remarcat foarte repede pe harta pub-urilor şi restaurantelor bucureştene, deşi este deschis la finele anului trecut. Localul are un program săptămânal de concerte, vizionări de meciuri şi competiţii sportive şi stand up comedy.
În vârstă de 41 de ani, Marius Malu Chivu a absolvit în 2000 Academia de Teatru si Film „I.L. Caragiale” Bucuresti, clasa prof. univ. Florin Zamfirescu. A debutat pe scena Teatrului Bulandra din capitală în rolul regelui Henri al II-lea din spectacolul Thomas A Becket de Jean Anouilh, regizat de Adrian Pintea, primind din partea UNITER premiul pentru debut. A jucat apoi în Trei Surori de A. P. Cehov, rolul lui Andrei Prozorov, în Omul din subterană de F. M. Dostoievski, spectacol premiat la Gala Tânărului Actor, Odiseea 2001, specacol regizat de Cătălina Buzoianu, Unchiul Vanea de A. P. Cehov, Repetiţie cu Barrymore după William Luce, Anatomie. Titus. Căderea Romei de Heiner Muller, Căsătoria de Gogol.
In anul 2001 a debutat pe marele ecran si la televiziune in 2 producţii americane: Princess of Thieves, film TV regizat de Peter Hewitt şi lung metrajul Elite, regizat şi scris de Terry Cunningham, în care juca rolul lui Samo. Prima apariţie într-un film românesc a avut-o în 2005, in Aventuri de o zi, urmata de Un acoperis deasupra capului si Margo in 2006. A mai jucat în Caved In şi Offset (2006), serialul La urgenţă (2006-2007), Jacquou le croquant (2007), Nunta mută (2008), Dragoste pierdută (2008), Sword of War (2009), Întâlniri încrucişate (2009), Hellhound (2009), Barbarossa (2009), O zi frumoasă (2010), Born to Raise Hell (2010). A fost gazda emisiunii Clarvazatorii de la Kanal D (2010) şi a regizat şi jucat în spectacolul Novecento la Festivalul de teatru independent Undercloud.
Despre Bram Stoker’s Pub merită să ştiţi că se află la intersecţia dintre străzile Ştirbei Vodă şi Ion Câmpineanu, în imediata vecinătate a Sălii Palatului (adresa fiind Str. Ion Câmpineanu 33). Încă de afară, vă va atrage atenţie un peret pictat într-un mod foarte inedit. Ei bine, aflaţi că acel perete este creaţia nimănui altcineva decât a lui Obie Platon, maestrul street art. Obie şi-a început cariera de street artist prin 2000, iar munca sa a evoluat foarte mult de atunci. Se inspiră din geometrie, filosofia lui Platon, cultura românească şi nu numai. Pictura are gradul ei de ironie: Bram Stoker este creatorul lui Dracula, iar Vlad Ţepeş, deşi nu a fost chiar Dracula, este confundant cu acesta în Occident. Nota 10 pentru bucătărie. Chef-ul de la Bram Stoker’s Pub este un bucătar extraordinar şi reţineţi că aici merită şi să mâncaţi.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.