Hotelierii bulgari se intrec in oferte speciale pe litoral

Hotel Palace,Sunny Beach1Hotelierii bulgari se intrec in oferte speciale pe litoral in sezonul de vara 2016. Ei incearca sa atraga cat mai multi turisti cu tarife accesibile. Ofertele speciale pe litoaral bulgaresc ar trebui sa puna pe jar hotelierii din Romania. Din pacate ca in fiecare an ofertele pe litoralul romanesc se lasa asteptate, mai ales ca romanii sunt dispusi sa plateasca oricat pe litoral nostru pentru cateva zile de plaja.
Avantajul litoralului bulgaresc, in afara ca este mai ieftin, este ca fiind situat mai la sud decat litoralul nostru are mai multe zile de plaja si marea un pic mai calda in perioada septembrie-octombrie, decat litoralul nostru.
Oferte speciale pe litoralul bulgaresc sunt numeroase si foarte atractive, cu numai 16 euro/ persoana cu demipensiune (mic dejun si cina) poti sa iti petreci o noapte la Hotel Palace 3*, Sunny Beach, Bulgaria sau 21 euro/ persoana cu All Inclusive la Hotel Aquamarine 4*, Sunny Beach, Bulgaria.Hotel Aquamarine1
In afara de cazare si masa foarte buna, litoralul bulgaresc este foarte bine dezvoltat pentru ati petrece timpul cat mai placut. O minicroaziera pe Marea Neagra intr-o barca cu panze, o plimbare cu skijetul,  o scurta vizita la Nessebar, care se afla in patrimoniu UNESCO,  sau doar o plimbare in gradina castelului reginei Maria de la Balcic va va umple sufletele de bucurie si veti petrece un concediu minunat.
Mai multe oferte atractive pentru a va petrece un concediu placut la cea mai buna oferta calitate/ pret gasiti pe site-ul agentiei touroperatoare de turism La Piovra Turista.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns