Expoziţia Palatul Primăverii, fostă reședință a familiei Ceaușescu

Palatul Primaverii InteriorExpoziţia Palatul Primăverii, fostă reședință a familiei Ceaușescu se deschide publicului larg, anunță Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) și Secretariatul General al Guvernului (SGG), în coordonarea Vicepremierului Vasile Dîncu, deschid publicului, sâmbătă 12 martie 2016., începând cu orele 10:00, la propunerea Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Civic (MCPDC): Expoziția Permanentă: Palatul Primăverii, fosta reședință a familiei Ceaușescu. Acest eveniment se înscrie în campania Dreptul tău de a cunoaște (Sunhine Week, săptămână datelor deschise și a accesului la informații/arhive care se celebrează la nivel internațional).

Programul de vizite, în această primă zi, ocazionată de includerea locației în circuitul Palatul Primaverii exteriorturistic, va fi până la orele 17:00. Intrarea în prima zi de vizitare este gratuită.

Având în vedere suprafața vizitabilă și pentru o bună organizare a programului vizitatorilor noștri, în data de 12 martie un număr maxim de 300 de persoane (exclusiv reprezentanții presei) vor putea fi primite în incintă. Adresa locației este: Bdul Primăverii nr. 50. Sursa: Agerpres.

Expoziţia ”Palatul Primăverii”, fostă reședință a familiei Ceaușescu este un obiectiv turistic foarte atractiv pentru turiștii străini și va intra foarte repede în tururile de București organizate de agențiile de turism” ne spune Dan ANGHELESCU, director general al Agenției La Piovra Turista din București și editor la ghidul bucurestean online  BookingBucharest.ro.

Expoziţia ”Palatul Primăverii” ne surprinde cu un site modern și plăcut, bine structurat, cu multe informații, unde putem face rezervări online sau telefonic pentru a ne achiziționa din timp bilete de intrare.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns