APARTAMENTE REGIM HOTELIER IN BUCURESTI

Apartamente regim hotelier

De câţiva ani, cazările alternative la hotelurile din Bucureşti sunt la mare căutare. Una dintre aceastea sunt apartamente in regim hotelier care îţi oferă intimitatea de care ai nevoie atunci când vii într-un oraş cosmopolit aşa cum este Bucureştiul. Caracteristica principală este locaţia la tarife accesibile care încep de la 30 euro/noapte/apartament (pot sta două persoane la acest tarif) şi pot fi , majoritatea apartamentelor sunt situate ultracentral în inima Bucureştiului, în blocuri frumos amenajate, cu interfon, lift si cu parcare publică, la câteva minute de punctele de atracţie ale oraşului: muzee, magazine, cinematografe, cluburi şi restaurante. Apartamentele au una, doua sau trei camere şi pot fi cazate două, patru, şase persoane. Toate apartamentele in regim hotelier din Bucureşti sunt recent renovate, mobilate confortabil şi îţi conferă facilităţile de care ai nevoie: aer condiţionat, TV cu cablu, internet, lenjerie, prosoape, săpun, şampon, frigider, uscător de păr, fier de călcat dar şi bucătărie utilată cu aragaz, cuptor cu microunde, farfurii, tacâmuri. Facilităţile suplimente pe care le ofera proprietarii de apartamente in regim hotelier sunt tur de Bucuresti, mic dejun, spălătorie, recomandari ale unor firme de livrare mancare, amenajări florale etc. aceste servicii suplimentare fiind contra cost.
Dacă doreşti să stai mai multe zile atunci beneficiezi de reducere cu până la 25% din tarif iar curaţenia se face de două ori pe săptamână incluzând schimbarea lenjeriei şi a prosoapelor.
Iţi recomandăm să petreci un city break în Bucureşti să cunoşti atracţiile oraşului făurit de Bucur. Mai ales ca in week end Bucureştiul nu doarme niciodată iar preţurile la terasele şi cluburile din centrul vechi sunt accesibile tuturor.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns