Oferte de Craciun si Revelion

Oferte de craciunToama se numără bobocii , spune un proverb românesc. La agenţiile de turism, însă, se numără programele de Crăciun şi programele de Revelion, care  – de la an la an – devin mai diversificate şi mai atractive. In plus, se înmulţesc ofertele tip early booking – 15% sau 10%, în vigoare până cel tarziu la jumătatea lui noiembrie. În general, în această perioadă, hotelurile  din străinătate se întrec în programe gen « Nopţi gratuite », astfel încât puteţi beneficia de un sejur de 7 nopţi, în loc de 6, 10 în loc de 9  sau 14 în loc de 12.

Cazarile sunt garantate, în pensiuni şi hoteluri de 2 – 4 stele,  şi se vor efectua cu transport individual pentru oferte de Craciun si Revelion din România –  la Buşteni, Predeal, Bran Moeciu, Poiana Braşov, Sibiu, Bazna, Călimăneşti Căciulata, Pucioasa, Durău, Tuşnad, Piatra Neamţ, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Mangalia şi Gura Humorului.

Amatorii de schi îşi pot alege din numeroasele oferte de Craciun si Revelion din Bulgaria – la Bansko sau Borovets, cu transport individual, cazarea în cameră dublă pornind de la 13 Euro/ persoană/ noapte, în studio de la 36 Euro/ persoană/ noapte, respectiv  de la 60 Euro/ apartament.

Tot cu autoturismul propriu se poate călători şi în Austria,Oferte Bansko Bulgaria oferte de Craciun si Revelion sunt la Zell am See – Kaprun (de la 43 Euro/ persoană/ noapte/ camera dublă), la Bad Gastein – Bad Hofgastein (de la 85 Euro/ persoană/ noapte/ camera dublă), în landurile Tirol şi Carinthia (de la 65 Euro/ persoană/ noapte/ camera dublă).

Cu autocarul se poate face un circuit către Viena  de 6 zile/ 5 nopti, cazare în hoteluri  de 3 şi 4stele.

« Acasă la Moş Crăciun », în Levi şi Rovaniemi, Laponia, se ajunge cu avionul, plecarea pe 16 decembrie 2012, ora 13 :00. Acolo, o cameră dublă, la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus pleacă de la 45 Euro/ persoană/ noapte.

Oferte de Revelion sunt la fel de interesante anul acesta. Aveţi la dispoziţie o paletă largă de destinaţii – din România, Bulgaria, Grecia, Cipru, Austria, Turcia, Egipt şi chiar Dubai. Cei care doresc să cunoască mai bine vestul Europei, au de unde alege. Milano, Roma, Paris, Barcelona şi Londra sunt doar la o aruncătură de băţ cu… avionul, tariful unui pachet plecand de la 350 Euro/ persoană/ sejur 5 nopţi cu mic dejun, în hotel 4 stele la Milano, şi de la 533 Euro/ persoană/ sejur 4 nopţi cu mic dejun, în hotel 4 stele la Londra. Tarifele pentru Roma şi Paris, la 3 stele, sunt similare, plecand de la 441 Euro/ persoană/ sejur 5 nopţi cu mic dejun.

Revelionul aduce în prim plan şi circuitele cu avionul sau autocarul. Astfel, puteţi descoperi Roma, Napoli şi Insula Capri în doar 5 zile, cu avionul, la tarife plecând de la 350 Euro/ persoană/ cazare cu mic dejun hotel 4 stele. La acelaşi tarif puteţi vedea, în 9 zile/ 8 nopţi,  capitalele imperiale Praga şi Viena,Salzburg Austria Ziarul Vacantelor cazarea făcându-se în hoteluri de 3 stele cu mic dejun, iar transportul cu autocarul.

O superbă « Poveste de Iarnă în Oraşul Imperial » poate fi experimentată într-un circuit de 4 nopţi, cu avionul, de la 380 Euro/ persoană/ pachet cu cazare şi mic dejun în hotel 3 stele. Paris, Portugalia, Budapesta şi Tirol fac subiectul altor circuite de Revelion pe care n-ar trebui să le rataţi.

O alternativă elegantă de Revelion o reprezintă croaziera. Dacă sunteţi amator al genului, de Revelion vă puteţi îmbarca din Hong Kong pentru a descoperi Asia în 19 zile. Pachetul include zborul cu avionul Bucureşti – Hong Kong şi retur, cazare 4 nopţi cu mic dejun în Hong Kong, în hotel de 4stele, şi 13 nopţi cu pensiune completă pe vasul Costa Costa Classica 4 stele+, în cabine interioare, şi ghid însoţitor român pe durata excursiei . Tot în 19 zile puteţi admira Oceanul Indian  -Johannesburg, Mauritius, Seychelles, KenyaDestinatii exotice şi Madagascar-, la bordul vasului Costa Romantica 4 stele. O croazieră de lux în Caraibe, de Revelion durează numai 16 nopţi, la bordul  vasului Ruby Princess 5 stele, pe traseu făcându-se popas la Bahamas, Dominica, Grenada, Antilele Olandeze şi Aruba. Portul de îmbarcare este Miami, unde se ajunge cu avionul din Bucureşti. Cele mai accesibile sunt croazierele de 8 sau 3 nopţi în Egipt, cu port de îmbarcare Hurghada.

Agenţia touroperatoare La Piovra Turista vă oferă transport, cazare, masă, în funcţie de variantele dorite.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns