Agentie de turism sau site de turism. Traditie sau modern?

Agentie de turism sau site de turism. Ce alegem? Ce ni se potriveste? Intrebari care apar in ultimul timp de cand avem din ce in ce mai mult acces, in principal prin intermediul internetului, la informatii turistice.
Privind fotografiile si filmuletele de pe internet ne imaginam cat de placut si bine trebuie sa fie in acele destinatii pe care le vizitam virtual. Asa se deschide apetitul pentru calatorii, asa ne dam seama ca trebuie sa avem cel putin un concediu pe an in care sa placam sa vizitam lumea! Primul pas ar fi sa ne alegem destinatia, apoi sa cautam locatia care ni s-ar potrivi cel mai bine si in ultimul rand sa vedem daca bugetul ne permite alegerea facuta. Asa este ideal!

Realitatea ne sopteste ca intai trebuie sa avem bugetul bine gandit si dupa aceea sa alegem destinatia si locatia. Asa ca purcedem pe drumul necunoscut al internetului si incepem cautarile. Gasim nenumarate oferte, unele mai bune, altele mai rele, unele actualizate, altele neactualizate si incet, incet ne pierdem prin hatisul lor si nici nu mai stim unde ne dorim sa mergem sau daca sa marim bugetul. Timpul trece si parca suntem din ce in ce mai nehotarati. Asa imi spun de cele mai multe ori turistii care trec pragul agentiei de turism touroperatoare La Piovra Turista Bucuresti.

De cele mai multe ori cei care apeleaza la noi devin prietenii nostri pentru ca noua ne pasa de banii, timpul si energia dumneavoastra. De multe ori economisiti bani, timp, energie si obtineti ce va doriti atunci cand apelati la serviciile noastre.

Economisiti bani pentru ca noi va recomandam cea mai buna oferta calitate/ pret dintr-o multitudine de oferte ale companiilor aeriene, hoteluri, restaurante, ghizi sau rent a car. Nu avem taxe sau comisioane ascunse, tariful pe care il comunicam este final. Acest lucru il garantam cu ajutorul partenerilor nostri printre care Dertour, MaierÔÇÖs, ADAC,TUI Travel Center, Happy Tour, Paravion etc. si cu cei 20 de ani de cand ne-am infiintat ca agentie de turism.

Economisiti timp pentru ca serviciile noastre prin intermediul siteului www.lapiovra.ro, care utilizeaza cea mai moderna tehnologie, sunt la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24 si 7 zile din 7. Ne mai puteti solicita telefonic sau direct din sit cererea dumneavoastra iar in cel mai scurt timp posibil va transmitem raspunsul. Primiti documentele de calatorie acasa sau la birouul dumneavoastra prin curier, email sau fax daca timpul nu va permite sa ajungeti la agentie.

Economisiti energie pentru ca puteti comanda intr-un singur loc cazare, bilet de avion sau tren, transfer de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport,  asigurari medicale,  informatii complete despre destinatia aleasa. Si cel mai important daca trebuie sa schimbati biletul de avion, hotelul sau daca prin absurd aveti probleme la destinatie, noi va oferim suportul de care aveti nevoie, de cele mai multe ori un om care sa se ocupe de dumneavoastra la destinatie sau numarul nostru de urgenta care este disponibil non stop.

Sfatul meu este ca atunci cand alegeti un produs turistic, fie el bilet de avion, cazare, transfer, circuit, rent a car sa va asigurati ca este oferit de o agentie de turism din Romania (verificati sa aiba la ÔÇťcontactÔÇŁ date de intregistrare in Romania, licenta de turism si asigurare de insolventa) pentru ca daca nu este inregistrata in tara noastra nu se supune legilor romanesti si riscati sa pierdeti banii si sa va ratati concediul. De multe ori se intampla sa se faca rezervari pe diferite siteuri din strainatate (chiar daca sunt in limba romana), iar surprizele sa fie neplacute la destinatie, iar cel mai rau este ca nu aveti cu cine sa discutati despre problemele dumneavoastra si nici nu are cine sa le rezolve.

DanAnghelescu.ro

(Visited 8 times, 1 visits today)

Las─â un r─âspuns