Vacanta de Paste si 1 Mai, după preferinţe şi … buget

Oferta_paste_1_maiUn proverb românesc spune că e bine să ne facem „vara sanie şi iarna căruţă”, aşa că înţelept ar fi să ne facem din timp o riguroasă planificare a vacantelor de Paşte şi 1 Mai, mai ales că agenţiile de turism şi-au scos pe piaţă ofertele de early booking, iar destinaţiile de lung şi scurt sejur au început să ne facă deja cu ochiul.

Desigur, dacă plănuiţi o masă festivă alături de rude, cel mai indicat ar fi să petreceţi Paştele în România, unde tariful unui sejur de 3 zile (2 nopţi)  porneşte de la 144 Lei/ persoană, la Cap Aurora, de exemplu. Pachetele de Bucovina, cu 4 zile incluse, deci 3 nopţi, la Best Western 4stele, pleacă de la 285… Euro/ persoană, în timp ce Durăul, o staţiune relativ nouă, dar extrem de apreciată, se vinde de la 289 Lei/ sejur/ persoană. Cei care doresc să petreacă ceva mai aproape de casă, au la îndemână Buşteniul, Predealul, Poiana Braşov şi Sibiul.

Ofertele de 1 Mai, litoralul românesc vă aşteaptă cu surprize plăcute şi oferte de vacanţă interesante. Programele disponibile sunt „Litoralul pentru toţi” cu tarife de la 169 lei/ 6 nopţi de cazare, cele mai atractive oferte fiind la Mamaia, Eforie Nord şi Cap Aurora. Dacă doriţi un 1 Mai la munte, Sinaia şi Predealul vă aşteaptă cu oferte la „înălţime”. O alternativă de sejur o poate reprezenta şi Delta Dunării – la Uzlina şi împrejurimi, desigur, dacă vă împăcaţi bine cu ţânţarii.

Ideale pentru petrecerea Sfintelor Sărbători şi 1 Mai sunt Bulgaria şi Grecia, ţări învecinate, cu o tradiţie ortodoxă la fel de veche ca şi a noastră. În Bulgaria, de exemplu, vă stau la dispoziţie staţiunile de litoral. Anul acesta, cele mai accesibile financiar sunt Nisipurile de Aur (de la 20 Euro/ persoană/ noapte), Albena (de la 26 Euro/ persoană/ noapte), Duni şi Riviera Holiday Club (de la 34 Euro/ persoană/ noapte); Nessebar, Sunny Beach şi Obzor rămân în categoria de tarife medii (de la 40 – 48 Euro/ persoană/ noapte; cele mai scumpe staţiuni fiind Sf. Constantin şi Elena(de la 93 Euro/ persoană/ noapte) şi Balchikul (de la 115 Euro/ persoană/ noapte). Grecia prezintă pentru Paşte şi 1 Mai o ofertă extrem de „apetisantă”.  Un sejur de 5 nopţi/ 6 zile în Creta, de exemplu, porneşte de la 445 Euro/ persoană, iar în Paralia Caterini tariful pe noapte pleacă de la 22 Euro/ persoană, în cameră dublă.

Dacă sunteţi în căutare de linişte, confort sau lux – Cipru, Turcia şi Egipt – sunt destinaţiile perfecte atât pentru Paşte, cât şi pentru 1 Mai. În cunoscutele regiuni Larnaca,  Antalya, Kuşadasi, Bodrum, Marmaris şi Sharm El Sheikh găsiţi de toate, aşa că, dacă iubiţi marea, soarele şi distracţiile, vă veţi simţi excelent.

Agenţia touroperatoare La Piovra Turista vă oferă transport, cazare, masă, în funcţie de variantele dorite.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns