International Meeting of Tourism Plovdiv, Bulgaria 2019

În perioada 13-16 noiembrie 2019 s-a desfășurat la Plovdiv 11th International Meeting of Tourism unde au fost invitați autoritățile centrale și locale din Bulgaria, touroperatori și jurnaliști de turism din peste 20 de țări.
La întâlnire a fost prezentă  Ministrul Turismului din Bulgaria, dna.
Nikolina Angelkova care a vorbit despre strategia Ministerului Turismului pentru a crește incomingul în Bulgaria, în următorii ani, cu un procent semnificativ, urmărind creșteri și în alte zone turistice decât litoralul și muntele bulgăresc.

Prezentarea realizărilor pentru proiectul Plovdiv – Capitală Cluturală Europeana 2019 și a obiectivelor turistice din oraș s-a bucurat de un mare succes, mai ales că prezentarea a fost urmată de vizitarea acestora. Am fost plăcut surprins să văd cât de multe lucruri interesante ascunde Plovdiv-orașul celor șapte coline.

Întâlnirile dintre participanți au fost benefice ambelor parți deoarece am obținut informații despre multe zone de interes turistic, iar acum, acestea vor putea fi prezente în ofertele agențiilor de turism din România. 
Touroperatorii prezenți au fost încântați de discuțiile purtate cu delegația Clubului Presei de Turism FIJET România despre turismul românesc, urmând ca o parte dintre ei să viziteze țara noastră.

 

(Visited 46 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns