Forumul de Incoming 2018 la Hotelul Ramada PLAZA Bucharest

Forumul de Incoming a ajuns la a 6-a ediție

Pe 8 decembrie Hotelul Ramada PLAZA din București va găzdui a 6-a ediție a Forumului de Incoming. Organizată de către site-ul InfoTravelRomania, ea va reuni peste 100 de participanți (travel agenți, hotelieri, organizatori de evenimente, transportatori, consultanți, lideri ai unor instituții specializate, jurnaliști și editori de turism etc) interesați de dezvotarea și promovarea exportului turistic românesc.

Scopul principal al Forumului de Incoming a fost și rămâne căutarea și identificarea unor soluții menite să încurajeze agențiile de turism (la ora aceasta pe piața românească activează circa 70 de agenții specializate pe acest segment) să se implice într-un număr tot mai mare în activitățile de Incoming.
Și-au anunțat participarea în calitate de speakeri: 
       –Prof. Gerhard Skoff (Președintele Comisiei de Turism a Dunarii);
       –Nicolae Demetriade – Președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism
       –Simion Giurcă, consultant internațional, 
       –Adrian Voican, președintele companiei Bibi Touring,
       –Valentina Saygo, liderul firmei ASK FOR TAX FREE,
       –Dan Anghelescu, director general al companiei La Piovra Turista, care de anul acesta are în portofoliu Casa Rosa Săbăreni
           consultanții Alex Filip,  Toderaș Andrei, Florina Ioanid etc.

”Încercăm și la această ediție să convingem autoritățile și mediul de afaceri din turism să se implice mai consistent, concret, în dezvoltarea activităților de incoming. România are un potențial mare, încă neexploatat în materie de atragere a turiștilor străini. Conform datelor Institutului Național de Statistică (INS) am putea primi anual circa 20 de milioane de turiști străini, dar la ora aceasta dar la ora aceasta ponderea lor este de doar 2,5 milioane. România ar putea câștiga din turism circa 20 de miliarde de euro anual, iar aportul la PIB ar putea ajunge la 20% de la 2-2,5 cât este azi. Mai mult, baza hotelieră este folosită la nivel național într-o pondere de circa 35-36% ceea ce arată că există un potențial de încredere creat deja de investitorii în turismul românesc. Personal, mi-aș dori ca Forumul de INCOMING, singurul eveniment de acest gen din România -, să fie susținut de mai mulți parteneri economici, ceea ce ar reflecta momentul trecerii de la ambiții personale și declarații, la lucruri constructive” – a declarat Petre Dordea, directorul general al firmei organizatoare.

Moderatorul evenimentului este
Alex HAMPU
.

Sponsor principal al manifestării este: KARPATEN TURISM. Iar Sponsor secundar: TravelMaker Enjoy Romania.

Partener media strategic: Clubul Presei de Turism – FIJET Romania.
Parteneri media: Televiziunea TRAVEL MIX, Radio Romania Actualitati, Traveller Magazin, consilierturism.ro, imperatortravel.ro, calatoriaperfecta.ro, romaniaturistica.ro, povestidecalatorie.ro, GONEXT.ro, https://vacanteleluimircea.wordpress.com, DescoperimRomania.ro, touristry.ro

Mai multe detalii: https://bit.ly/2E5EpDG
Formular inscriere: https://bit.ly/2Nj07rP

(Visited 41 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns