Fără autoizolare pentru sosirile în România

Fără autoizolare pentru sosirile persoanelor în România este vestea bună pe care o primim de la guvern.

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta (CNSU) a adoptat HOTARAREA nr. 28 din 11.06.2020 conform careia, dintr-o vacanță în Germania, Cehia, Bulgaria, Malta, Austria, Norvegia, Lituania, Cipru, Elvetia, Monaco, Ungaria, Letonia, Grecia, Islanda, Slovenia, Slovacia, Croatia si Liechtenstein, ne putem întoarce linistiti acasă fără autoizolarea de 14 zile.

Fără autoizolare pentru persoanele care sosesc în România vor fi și turiștii din țările mai sus mentionete care vizitează România.

Aceasta hotarare a dat startul turismului înspre și dinspre România. Speram ca în cel mai scurt timp viața noastra va reveni la normal, cum era înaintea pandemiei COVID-19, să ne putem bucura iar de vacanțe superbe.

Ne asteptam ca in perioada imediat urmatoare si pentru sejururile din luna iunie 2020, tarifele la cazare si masa sa aiba o usoara scadere. iar touroperatorii impreuna cu hotelierii să ofere pachete turistice la tarife speciale.

Mai jos Art.13 din HOTARAREA nr. 28 / 11.06.2020: 

Pe baza analizei efectuate de Institutul National de Sanatate Publica, se aproba exceptarea de la masura de carantina / izolare doar pentru persoanele care sosesc in România din statele Uniunii Europene sau Spatiului Economic European dupa cum urmeaza: Germania, Cehia, Bulgaria, Malta, Austria, Norvegia, Lituania, Cipru, Elvetia, Monaco, Ungaria, Letonia, Grecia, Islanda, Slovenia, Slovacia, Croatia si Liechtenstein.

                Deja, incepand cu 1 iunie, Bulgaria, Grecia si-au deschis granitele pentru turistii din Romania, fara izolare sau carantinare.

Hotelierii bulgari, români și greci aplică masuri speciale pentru o vacanță sigura. Detalii despre acesta masuri gasiti pe www.lapiovra.ro, pagina oficiala a Agentiei de Turism organizatoare La Piovra Turista.

(Visited 230 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns