DISNEYLAND ® PARIS SE REDESCHIDE TREPTAT ÎNCEPÂND CU 15 IULIE 2020

Marne la Vallée, 22 iunie 2020

Disneyland® Paris a anunțat deschiderea graduală, ce include Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney Newport Bay Club hotel și Disney Village, începând cu 15 iulie 2020. Redeschiderea parcului este făcută în conformitate cu recomandările Guvernului francez și ale autorităților fiind, de asemena, discutată cu Reprezentanții Uniunii Comitetului Social și Economic ( Principalul obiectiv rămâne sanătatea și securitatea membrilor echipei și a vizitatorilor, în efortul de a redeschide Disneyland® Paris pentru turiști Disneyland® Paris a anunțat, de asemenea, deschiderea graduală a câtorva hoteluri, între acestea numărându se Disney Hotel Cheyenne, pe 20 iulie, Disney Hotel Santa Fe pe 3 august și Disneyland Hotel pe 7 septembrie Disney Sequoia Lodge Hotel și Disney Davy Crocket Ranch rămân închise pe perioada verii, data deschiderii urmând a fi anunțată ulterior.
„Noi toți, la Disneyland Paris, suntem încântați că vom redeschide parcul în următoarele
săptămâni”, a declarat Natacha Rafalski, Președintele Disneyland Paris .„Să creem magie
presupune un efort și mai mare și ne bazăm pe flexibilitatea personajelor și a comunității, pe
entuziasmul vizitatorilor și al fanilor și pe contextul pozitiv generat de numeroase alte redeschideri din industria turismului din Europa Suntem nerăbdători să vedem reîntoarcerea personajelor și să redeschidem porțile pentru vizitatorii noștri”.
„Suntem entuziasmați pentru faptul că prima destinație turistică din Europa și angajatorul cu cel mai mare număr de angajați într un singur sediu se redeschide pentru vizitatori și angajați”, a declarat Sophie Huberson, director executiv Le Syndicat National des Espaces de Loisirs d’Attractions et Culturels SNELAC )). „Este un moment important pentru industria turismului în Franța și un pas decisiv pentru revenirea industriei în care operăm SNELAC este organizația care reprezintă parcurile tematice, spațiile culturale și de agrement din Franța
Măsuri de siguranță
Redeschiderea treptată demonstrează o abordare prudentă în ceea ce privește securitatea, cu măsuri îmbunătățite de sănătate și siguranță implementate atât pentru membrii echipei, cât și pentru oaspeți. Acest lucru va include limitarea numărului de vizitatori, achiziția în avans a biletelor și rezervări prealabile pentru a putea gestiona densitatea de vizitatori și pentru a respecta normele de distanțare fizică. Astfel, anumite experiențe, spectacole sau evenimente nu vor fi disponibile sau pot suferi modificări înainte de deschiere, în funcție de evoluția măsurilor sanitare și de siguranță și de celealte măsuri impuse de autoritățile publice. Între acestea se numără Disney Stars on Parade și spectacolele Disney Illuminations care vor reveni la o dată ulterioară.
The Lion King: Rhythms of the Pride Lands și Jungle Book Jive două spectacole de divertisment de top vor reveni pe parcursul verii . Deși întâlnirile vor fi suspendate temporar, personajele Disney vor fi prezente în parc și vor interacționa cu oaspeții în moduri noi, distractive. Atracții precum locurile de joacă și experiențele de costumare nu vor fi disponibile temporar. Serviciile FastPass vor fi suspendate pentru a permite gestionarea optimă a accesului turiștilor la atracții.
Personajele și oaspeții de la 11 ani în sus vor fi obligați să poarte măști pe durata prezenței în parc.
Mai multe informații despre măsurile specifice sunt disponibile pe www.disneylandparis.com

Sistemul de rezervare și achiziție a biletelor
Întrucât Disneyland ® Paris își așteaptă turiștii, dar cu un număr limitat de bilete de acces pe zi, un nou sistem de rezervare online va fi disponibil începând din luna iulie Pentru a le asigura accesul, oaspeții care dețin sau cumpără bilete nedatate trebuie să se înregistreze și să își facă rezervare prin intermediul sistemului online pentru a obține o rezervare de intrarea în parc înainte de sosire. Oaspeții care au deja un bilet datat nu trebuie să se înregistreze, având intrarea garantată De asemenea, oaspeților cu pachete care includ accesul în parc li se asigură accesul în parc pe toată durata șederii nefiind necesară utilizarea noului sistem de rezervare
Biletele și pachetele turistice sunt disponibile la vânzare pe website ul parcului, prin serviciul call center al Disneyland ® Paris și la partenerii oficiali de călătorie, însă în număr limitat în etapa inițială de deschidere Vânzările la casa de bilete nu este disponibilă
Pentru a oferi oaspeților flexibilitate maximă, noile condiții de rezervare permit anulări și modificări ale sejururilor la hotelurile Disney fără taxe, oricând cu șapte zile înainte de data sosirii (detalii specifice sunt disponibile pe site ul disneylandparis com).
Pe măsură ce Disneyland® Paris se pregătește pentru redeschidere, oaspeții sunt invitați să
verifice cele mai noi informații pe www disneylandparis com Fanii și oaspeții pot continua să
experimenteze magia Disneyland ® Paris prin intermediul athome DisneylandParis com și să
folosească #DisneyMagicMoments în social media pentru a și împărtăși poveștile Disneyland.

Pentru informatii suplimentare, solicitari speciale, alte destinatii sau rezervări

SUNATI ACUM la Agentia touroperatoare La Piovra Turista!
Tel: 021.327.29.09; 0722.20.26.26; 0744.69.03.69; email:rezervari@lapiovra.ro

(Visited 64 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns