Booking Bucharest, un ghid complet al Bucureştiului

BookingBucharest logoBooking Bucharest reprezintă un ghid turistic complet al Bucureştiului, ce oferă atât toate informaţiile necesare, cât şi oportunităţi de cazare, masă, excursii, divertisment foarte avantajoase ca preţ. De asemenea, site-ul oferă şi specialiştilor informaţii utile, analize şi estimări.
Booking Bucharest este realizat de o echipă formată din jurnalişti şi bloggeri de turism, specialişti în marketing turistic, agenţi de turism şi consultanţi cu experienţă în domeniu. Coordonatorii proiectului sunt Dan Anghelescu, director general al touroperatorului La Piovra Turista şi membru în Consiliul Director al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi Traian Bădulescu, consultant în turism.
Toţi membrii echipei Booking Bucharest sunt locuitori ai Bucureştiului şi, întâmplător sau nu, sunt născuţi în Bucureşti! O parte dintre ei au realizat primele ghiduri moderne ale Bucureştiului, apărute în ultimii 20 de ani, iar o parte au experienţă de peste 20 de ani în turism.
Site-ul este interactiv şi se dezvoltă zi de zi. Scopul echipei Booking Bucharest este acela de a vă convinge că Bucureştiul este una dintre cele mai frumoase capitale din lume, o metropolă cu viaţă non stop, cu artă, arhitectură (de la medievală până la comunistă), cultură, entertainment, viaţă de noapte, evenimente…
Site-ul Booking Bucharest oferă şi variante de tururi ale Bucureştiului şi ale împrejurimilor Capitalei. Pe lângă toate obiectivele turistice importante, ghidul prezintă şi cele mai de calitate restaurante şi baruri, săli de spectacole, teatre, precum şi un calendar de evenimente interactiv. De asemenea, există şi o rubrică de sfaturi de călătorie, în special dedicată celor care se află prima dată în Bucureşti.
Printre oportunităţile de cazare oferite de acest ghid se numără cea mai avantajoasă formă de cazare din Bucureşti: apartamentele în regim hotelier. Toate sunt situate ultracentral şi central.
Booking Bucharest are şi o galerie foto de excepţie, cu imagini realizate de către fotografi profesionişti. Însă nu lipsesc nici imaginile interesante realizate de către amatori, fotografii care au reuşit să surprindă din atmosfera metropolei.
Ghidul în format pdf este generat gratuit în limba română sau engleză prin înscrierea la newsletter-ul nostru, putând fi, astfel, oricând tipărită cea mai recentă versiune. Faţă de un ghid clasic, avantajul este că Booking Bucharest se modifică foarte des, uneori de la zi la zi.
Booking Bucharest dezvoltă şi o rubrică interactivă dedicată opiniilor, atât ale turiştilor, fie ei români ori străini, cât şi ale rezidenţilor, cu texte şi fotografii.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns