Asigurări de călătorie online în 2 minute

Asigurări de călătorie online în 2 minute

Atunci când pleci în călătorie a devenit obișnuință să ai cu tine o asigurăre medicală de călătorie, aceasta te poate salva de multe neplăceri în cazul în care trebuie să apelezi la un medic. Consultația medicală este mult mai scumpă decât costul unei asigurări medicale de călătorie, iar ajutorul primit de la asigurator este bine venit. Cu un simplu telefon poți afla clinica cea mai apropiată, medicul la care să te prezinți, ce documente ai nevoie pentru a încasa banii de la asigurare sau dacă ei decontează direct serviciile medicale.

Mai există și alte beneficii dacă închei o asigurăre Storno, acoperă anularea calatoriei, acesta se face înainte de călătorie. Anularea unei calatorii poate fi extrem de costisitoare. Este important sa ai un plan de rezerva in situatia in care esti nevoit sa iti stornezi calatoria din cauza anumitor evenimente neprevazute. Asigurarea storno iti ofera protectie financiara in acest sens.

Acum a devenit foarte simplu să poți face o asigurăre medicală de călătorie pentru tine si familia ta, intri pe site-ul Agenției de turism La Piovra Turista, alegi butonul asigurări de călătorie, completezi datele tale, alegi destinația și Mondial Assistance îți va emite polița în două minute. 

De ce am ales Mondial Assistance pentru dumneavoastră?

  • Acces la o retea globala de peste 400.000 de furnizori de servicii medicale
  • Centrala de urgenta Mondial Assistance este disponibila pentru tine 24/7
  • Posibilitatea de a alege asigurarea de calatorie potrivita dintr-o varietate de pachete de asigurare
  • Tarif de familie atunci cand calatoriti alaturi de cei dragi (minimum un adult si un copil, maximum 2 adulti si 5 copii – indiferent de gradul de rudenie)
  • Asigurarea intreruperii calatoriei 
  • Posibilitatea de a incheia o asigurare storno in eventualitatea anularii calatoriei

Pentru informatii suplimentare, solicitari speciale, alte destinatii sau rezervări  SUNATI ACUM la Agentia La Piovra Turista!
Tel: 021.327.29.09; 0722.20.26.26; email:rezervari@lapiovra.ro

  

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns