Apartamentele in regim hotelier din Bucuresti sunt apreciate

Zilele acestea cunoscutul site www.booking.com a oferit distinctiile pe anul 2014 proprietatilor listate, care au obtinut scorul comentariilor  intre 8,00-10,00 bazat pe minimul 10 comentarii ale oaspetilor care au beneficiat de serviciile unitatii de cazare respective. Scorul comentariilor este media notelor oferite de turistii pentru curatenie, confort, locatie, facilitati, personal, raport calitate/pret, calitatea WiFi gratuit.
Am observat ca apartamentele in regim hotelier din Bucuresti au obtinut scoruri foarte bune, multe dintre ele avand note peste 8,00 ceea ce inseamna „foarte bine” din punct de vedere al oaspetilor ce au beneficiat de servicii la respectivele proprietati.
Va recomand acest tip de structura turistica, apartamente in regim hotelier, deoarece sunt situate ultracentral in zona marilor hoteluri si atractiilor din Bucuresti, sunt sigure, conditiile sunt foarte bune si puteti economisi bani datorita pretului scazut si a facilitatilor oferite de acestea pentru ca au toate dotarile unei camere de hotel de la TV, aer conditionat, lenjerie, prosoape, sapun, sampon. dar in plus exista si o bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie pentru a gati si servi masa, de nu, pe balconul apartamentului.
Unele dintre cele mai bune apartamente in regim hotelier din Bucuresti sunt Sunny Old Town Apartments situate in vecinatatea centrului istoric, Piata Universitatii, Teatrului National, Casa Centrala a Armatei.
Sunny Old Town Apartments a obtinut scorul comentariilor 9,00 ceea ce inseamna „Superb”.
Distinctie

(Visited 27 times, 1 visits today)

Las─â un r─âspuns