targul de Turism al Romaniei 2016

Targul de turism al Romaniei 2016Ne mai despart putin peste 30 de zile pana la inceperea Targului de Turism al Romaniei 2016, editia a XXXVI-a…care se va desfasura la Romexpo in pavilioanele C1, C2, C3 in perioada 17-20.11.2016.
Asa cum noi lucratorii din turism suntem obisnuiti, Romexpo nu a promovat Targul de Turism al Romaniei asa cum ne asteptam.
Dupa ce am verificat site-urile partenerilor principali si site-urile partenerilor media afisati pe site-ul evenimentului am fost surprins sa constat ca nici unul dintre acestia nu au un banner de promovare pe prima pagina al targul de Turism al Romaniei 2016. In acest caz sa nu ne mai intrebam de ce la fiecare editie de toamna nu ne intalnim decat aceleasi fete cunoscute din turism…pentru ca potentialii cumparatori probabil vor afla dupa ce se termina targul.
Despre catalogul expozantilor ce sa mai spun, ultima oara a fost modificat in 18 august 2016! Vezi http://www.targuldeturism.ro/catalog-expozanti.
Cred ca a sosit momentul ca cei care se ocupa de acest targ sa verifice site-urile contractate si sa ia masuri! Cel putin sa faca ceva pentru promovarea targului pe ultima suta de metri, sa nu ramana un targ cu „t mic”. Este jenant sa se intample asa ceva, iar expozantii sa plateasca un spatiu in care sa se intalneasca cu prietenii!

ttr-2016Ca sa nu mai spun ca pentru Romexpo, in sectiunea de prezentare a evenimentului, presedintele A.N.A.T. nu mai este Alin Burcea!

Pentru cei interesati sa viziteze TTR 2016, acestia isi pot cumpara biletele online http://romexpo.ro/bilete/ro/home.

Memebrii A.N.A.T. beneficiaza de invitatii gratuite (cinci invitatii), pentru a le solicita va rugam contactati secretariatul A.N.A.T.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns