Oferte last minute de Revelion 2017

oferte last minute revelion-2017Turiştii care nu şi-au cumpărat până acum pachete de vacanţă pentru Revelion mai pot găsi, pe ultima sută de metri, oferte last minute de Revelion în ţară şi în marile oraşe europene, cu plecare chiar de joi şi inclusiv de pe 31 decembrie. Preţurile diferă foarte mult, mai ales în funcţie de ora şi ziua zborului. Operatorii consultaţi de agenţia de presă News.ro spun că cele mai mari reduceri se găsesc pe litoralul bulgăresc, unde o noapte de cazare cu mic dejun poate costa numai 25 de euro (circa 112 lei).

Cei care optează pentru o minivacanţă de Revelion de patru zile într-o capitală europeană, cu biletul de avion inclus, trebuie să scoată din buzunar peste 300 de euro de persoană.

”Am avut pachete de Revelion în toate oraşele în care operăm curse: Atena, Amsterdam, Roma, Paris, Barcelona, Istanbul, Londra, Hamburg, Madrid etc. Unele s-au vândut, altele le-am anulat, pentru că plătim penalizări dacă nu se vând într-un anumit termen”, au declarat pentru News.ro reprezentanţii Tarom Tours.

Oferte last minute de Revelion cu reduceri foarte mari sunt pentru litoralul din Bulgaria.

Astfel, trei nopţi de cazare în Nessebar costă 75 euro de persoană, cu mic dejun, la un hotel de trei stele, a declarat pentru News.ro Dan Anghelescu, directorul general al agenţiei La Piovra Turista.

În staţiunea Sfinţii Constantin şi Elena, cazarea costă 60 de euro pentru trei nopţi de persoană în apartamente în regim hotelier.

Cei care aleg să petreacă Anul Nou în Paralia Katerini, Grecia, trebuie să scoată din buzunar 90 euro, pentru trei nopţi cazare şi transport cu autocarul.

”Mai avem încă oferte şi în ţară. Un pachet la Bran, de cinci nopţi cu demipensiune, plus masa festivă de Revelion şi brunch de 1 ianuarie, cu acces la piscină acoperită, la patru stele, costă 2.125 lei de persoană, este o reducere de 20%”, a afirmat Anghelescu.

Există şi locuri unde proprietari acceptă trei nopţi de cazare, în locul ofertei iniţiale de cinci nopţi.

”Mai sunt ceva locuri în Maramureş, astfel pachetul la o pensiune de trei stele, trei nopţi cazare costă 950 lei, cu demipensiune şi masa de Revelion. Pachetul de patru nopţi costă 1.200 lei, dar turiştii pot sta o noapte în plus gratis”, a menţionat directorul agenției de turism La Piovra Turista.

Pentru destinaţii exotice, ofertele last minute presupun plecarea din 8 ianuarie, cel mai devreme.

Un pachet de vacanţă all inclusive în Mexic, la cinci stele, cu plecare din 8 sau 9 ianuarie, costă 1.290 euro de persoană, având inclus şi biletul de avion.

În Republica Dominicană, la Punta Cana, cu plecare din 9 sau 16 ianuarie, un pachet de vacanţă all inclusive la un hotel de cinci stele costă 1.150 euro de persoană, şapte nopţi şi bilet de avion.

„Turiştii pot veni în agenţie şi pe 30 decembrie, direct cu bagajele făcute, să plece apoi direct la aeroport. Se pot găsi bilete de avion cu plecare în 30 sau 31 decembrie şi cazare, preţul însă este foarte volatil”, spune Anghelescu.

Citeşte mai mult pe News.ro.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns