Băile Herculane, mai mult decât apă

hercule-din-herculane

Statuia lui Hercule, Băile Herculane

Seria conferințelor inițiate de Asociația Pro Turism Herculane a ajuns la a VI-a ediție. De la debutul acestora, în aprilie 2014, evenimentele au reunit peste 500 de specialiști din domeniul medical, operatori și autorități din turismul românesc.
Cu numele „Băile Herculane, mai mult decât apă – Wellness, energie și viață„, ediția din această toamnă din perioada 21-23 octombrie 2016, a fost găzduită de Hotel Afrodita 4* din Băile Herculane, unde au participat peste 150 de persoane din întreaga țară.

dan-anghelescu-herculane

Băile Herculane, mai mult decât apă

Prezentările vorbitorilor Mihaela Dumitru – specialist în nutriție și preparator fizic, Ioana Marian – Ambasador Global Wellness Day în România, Dan Anghelescu – specialist în turism și în calitatea serviciilor turistice, Florin Arjocu– călător, povestitor și ghid de turism, Mirela Surghie – Life style blogger, Traian Bădulescu – jurnalist de turism, au fost interesante și pline de noutăți despre wellness, posibilități de petrecere a timpului liber în Băile Heculane, dar și despre cum îmbunătățim calitatea serviciilor oferite turiștilor.

spa-hotel-afrodita-baile-herculane

SPA Hotel AFRODITA 4*, Băile Herculane

De la aceștia am aflat că Băile Herculane oferă mai mult decât aer curat, apă, obiective istorice și peisaje minunate. Stațiunea oferă nenumărate alternative pentru petrecerea timpului la prețuri accesibile, închiriere de biciclete, un SPA ultramodern la Hotelul Afrodita 4* sau o baie romană, funcțională, construită acum 1900 ani la Hotel Roman 2*, excursii de câteva ore la Orșova, de unde se pot face plimbări cu barca pe Dunăre, sau la Eșelnița unde putem admira celebrul chip al lui Decebal săpat în munte sau de ce nu o masă de prânz în Serbia după ce traversăm Dunărea pe șoseaua care se află chiar pe barajul hidrocentralei Porțile de Fier.

baile-romane-herculane

Baie romană de 1900 ani, Băile Herculane

romania-este-frumoasa

 

(Visited 92 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns