Super oferte la… 20 de ani de Disneyland Paris!

Oferte Disneyland Paris

La un sejur de 2, 3 si 4 nopti, oferta Disneyland Paris pentru aceste an este „1 noapte si 1 zi intrare gratis” vizitatorilor care ii vor calca pragul pana la sfarsitul lui septembrie 2013, cand se incheie celebrarea aniversarii a 20 de ani de la construirea sa, dar si celor care vor participa la Festivalul de Halloween de la Disney, in octombrie, sau la Focul de artificii  „Mickey’s Magical”, pe 4, 6 si 8 noiembrie 2013. De asemenea, cei care merg la Disneyland, pana pe 30 noiembrie 2013, beneficiaza de cazare si servicii gratis pentru copii sub 12 ani.

De 20 de ani, de cand si-a deschis portile, pe 12 aprilie 1992, Disneyland Paris – regatul magiei – a fost si este intr-o permanenta evolutie: oferte speciale, noi aventuri si evenimente deosebite.

In fiecare zi, saptamana sau luna, s-a jucat o noua partitura si s-a povestit o noua istorioara. Presa la randul sau a preluati informatiile si s-a scris atat de mult despre Disneyland incat orice cuvant despre fantisticul parc poate parea de prisos.

Si totusi… imaginaţi-vă cum ar fi să exploraţi două parcuri Disney reunite într-o singură lume minunată. Intrati mai intai in Disneyland Paris, pentru a descoperi magia celor cinci tărâmuri fermecate ale sale, dupa care va puteti aventura in Space Mountain Mission 2, care vă duce la graniţele universului, în timp ce cei mai tineri vor putea porni într-o croazieră în jurul lumii cu „it’s a small world”. Întreaga familie va găsi motive de distracţie în întregul Parc, de la „Pirates of the Caribbean” la „Mad Hatter’s Tea Cups”. Pasiti apoi cu incredere in Studiourile Walt Disney pentru a plonja intr-un vartej de emotii cu roller coasterul Crush’s Coaster. Porniti la drum, apoi, cu Fulger McQueen în Cars Quatre Roues Rallye. Aţi văzut cumva filmul „Cars 2” de Disney Pixar? Ei bine, acum, îl veţi trăi! Puteti apoi sa va lasati purtati intr-o tornada de loopinguri, rotiri si accelerari, pe ritmuri de rock marca Aerosmith, la Rock’n’Roll Coaster, si sa invatati cum se fac cascadoriile de la Stunt Show Spectacular. Puteti incheia aventura la Cinemagique,  ca spectator, sau puteti deveni la randul vostru actor jucand rolul stelelor printre toate atracţiile de la Disney Studios: The Studio Tram Tour: Behind the Magic, Parada Cinematografiei Disney, Animagique şi multe, multe altele.

Daca doriti sa descoperiti si mai multe despre Disneyland Paris, intrati in culise la parade, sau, si mai bine, faceti un tur, cu ghid personal, in intreg parcul. Veti afla probabil ca, daca Disneyland Paris ar fi fost o gradina, atunci probabil ca ar fi fost si cea mai mare din Europa, cu 1,5 milioane de arbusti, 460.000 de flori si 20.000 de copaci. Cu alte cuvinte, de la un parculet de cateva hectare, ridicat în zona Marne-la-Vallée, 32 Km est de Paris,  Disneyland, impreuna cu Walt Disney Studios Park (creat în martie 2002), a ajuns sa ocupe astazi 76 de hectare, iar statiunea care s-a construit in jurul sau – Val d’Europe – a atins o suprafata de nici mai mult, nici mai putin de 2.230 de hectare, reunind peste 8.000 de hoteluri, ceea ce a propulsat-o drept a cincea zona puternica din perspectiva capacitatii de cazare din Franta, dupa cea din orasele Paris, Lourdes, Nisa si Lyon. Veti afla si ca numarul atractiilor a ajuns si el la 57 – 40 in parcul Disneyland, 17 in WDSP -, luandu-se parca la intrecere cu cele 58 de restaurante tematice in care se servesc anual peste 30 milioane de portii de mancare.  Peste 1000 de artisti lucreaza non-stop la Disneyland Paris, in parc si pe cele 4 scene de dimensiuni impresionante, pentru a face sejurul turistilor din lumea intreaga cat mai memorabil.

Ca sa va intalniti si sa va fotografiati cu indrăgitele persoanje de desene animate, care va vor aştepta inca de la intrarea în parc si va vor însoţi în explorarea atracţiilor pentru toate vârstele, ar trebui sa faceti rezervarea sejurului inca de acum, pentru ca cei 20 de ani de Disneyland Paris care se apropie de final vor atrage cu siguranta un numar impresionant de vizitatori anul acesta.

Agenţia touroperatoare La Piovra Turista vă oferă transport, cazare, masă, în funcţie de variantele dorite.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns