Mona Lisa la București

In cadrul expoziției „Mașinile lui Leonardo Da Vinci” gazduită de Muzeul Municipiului București din Palatul Suțu deschisă în perioada 18 mai-24 septembrie 2017 puteți admira pe lângă machetele funcționale a multora dintre mașinăriile lui Leonardo Da Vinci și copia perfectă a celebrei sala lucrări „Mona Lisa”.
Avantajul vizitatorului este că opera Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci, poate fi văzută și studiată de aproape, iar cu siguranță nu va fi aglomerat ca la Luvru din Paris.
Expoziția este interactivă și un prilej de bucurie pentru cei mici, dar și pentru adulții pasionați de mecanică. Exponatele sunt funcționale și unele dintre ele la scara 1:1. Ele vă vor impresiona prin creativitatea marelui Leonardo de acum 500 de ani, mai ales că multe dintre creațiile lui sunt folosite și astăzi.
Aici veți găsi și piesele de rezistență, machetele bicicletei și a automobilului străvechi!
Expoziția va fi deschisă începând cu ora 18:00 și sâmbătă 20.05.2017 cu ocazia evenimentului „Noaptea muzeelor”.

Dacă sunteți obosiți după ce ați vizitat muzee puteți să vă cazați în imediata vecinătate a Palatului Suțu din Piața Universității București, la unul dintre apartamentele în regim hotelier pe care le găsiți pe site-ul www.BookingBucharest.ro .

(Visited 63 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns