Meet Up Sarajevo 2019

Sarajevo merită o promovare turistică la nivel mondial. Nu mai dorim să așteptăm, este timpul să aducem în capitală Bosniei și Herțegovinei cei mai importanți operatori de turism din întreaga lume, să le arătăm țării noastre, potențialul nostru turistic și să le conecteze cu lucrătorii casnici din turism „, a spus Abdulah Skaka , a declarat primarul orașului Sarajevo la conferința de presă de astăzi.

În perioada 28 martie – 1 aprilie, orașul Sarajevo va găzdui prima întâlnire internațională a operatorilor de turism „Meet Up Sarajevo 2019„. Reprezentanți ai mai mult de 200 de agenții de turism din peste 100 de țări vor participa la această întâlnire unică.
Aceasta este una dintre cele mai importante întâlniri de acest tip și o mare promovare a potențialului turistic. – Orașul Sarajevo a îmbogățit facilitățile turistice, am reînviat Trebević, renovăm muzeele și infrastructura turistică, acum avem lanțuri de hoteluri celebre. Am simțit că este momentul potrivit pentru a face acest eveniment care să accelereze creșterea turismului și să ajute întreaga economie. Am primit sprijin din partea companiilor aeriene, a lucrătorilor din turism, a hotelurilor, a agențiilor de turism și colaborăm împreună pentru acest proiect foarte important – a spus primarul Skaka. El a adăugat că planul este de a face această conferință tradițională și de a organiza un eveniment similar pentru promovarea turismului de iarnă în BiH.

După cum a subliniat Meliha Fazlic, de la JP Sarajevo doo, care organizează conferința împreună cu Orașul Sarajevo, la conferință, oaspeții vor avea un program bogat, cu un tur al orașului Sarajevo și cele mai importante atracții turistice pline de atmosfera de neuitat din Sarajevo . – Vrem să aducem cele mai puternice emoții și impresii spectaculoase din orașul nostru, care vor atrage și mai mulți turiști în orașul nostru – a spus Fazlic.  

Adnan Vlajčić, în numele organizatorului, a prezentat publicului detaliile programului conferinței, subliniind că accentul se pune pe prezentare și obligativitate. – Ne așteptăm la mai mult de 200 de participanți dintr-un număr mare de țări, din Orientul Mijlociu, din Asia de Est și de Sud-Est, America de Nord, Europa și Balcanii de Vest. Un fapt foarte important este faptul că un număr mare de entități de turism intern fac parte din acest proiect. Acesta este un pas care va deschide usa pentru noi investitii si locuri de munca in sectorul turismului – a spus Vlajcic.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns