Litoralul pentru toti septembrie 2012

Aqua Park Mamaia           Litoralul pentru toti septembrie 2012, editia de toamna a fost pus in vanzare incepand cu 24.08.
¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Tarifele pentru aceasta editie (02.09¬†– 01.10. 2012 –¬† sejur 6 nopti/persoana, datele de intrare¬†sunt in functie de disponibilitatea hotelului) au ramas nemodificate fata de editia precedenta si sunt pentru sejur 6 nopti/persoana:
549 lei РHotel 5 * cu mic dejun 
439 lei РHotel 4*  cu mic dejun  
379 lei РHotel 3*  cu mic dejun  
279 lei РHotel 2*  cu mic dejun  
240 lei РHotel 3*  fara mic dejun

209 lei РHotel 2*  fara mic dejun
179 lei РHotel 1*  fara mic dejun

Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: varianta All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese Рservite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja. Tarifele pentru sejururi All Inclusive de 5 nopti / persoana pornesc de la: 695 lei : Hotel 3*;  795 lei : Hotel 4* si 895 lei : Hotel 5*.
 Asa cum s-a procedat de fiecare data, turistii care  cumpara acest pachet beneficiaza de un VOUCHER DE ATRACTII ( intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din Constanta: Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie).
Accesul la aceste obiective turistice va fi facut pe baza voucher-ului primit la achizitionarea pachetului turistic, de la orice agentie A.N.A.T. din tara.
          In prezent sunt inscrise in program  peste 50 de hoteluri din Mamaia, Neptun, Eforie Nord, Olimp, Jupiter, Cap Aurora, Mangalia, Venus cu peste 4500 de locuri de cazare.
          Prognoza meteo este favorabila pentru toata perioada in care se va desfasura acest program si va puteti bucura de plaja, distractie la Aqua Park, vizite la muzee, echitatie la herghelia din Mangalia, plimbari romantice pe faleza sau de o cina pescareasca pe malul lacului (in Mamaia sau Venus).

                                                          Detalii pe www.lapiovra.ro

(Visited 37 times, 1 visits today)

LasńÉ un rńÉspuns