Curs de calificare „Agent de Turism” în București

Cursuri ANAT Training Center
Cursuri ANAT Training Center

Din 23 septembrie 2019, Centrul de Formare ANAT din Bucuresti va reîncepe cursul de calificare „Agent de Turism”, conform Standardului Ocupațional actualizat în 2015, disponibil aici.

Pentru cele 720 de ore de pregătire (teorie 240 de ore și practică 480 de ore) veți achita suma de 1200 de lei, în 2 tranșe egale: 600 de lei la înscriere și 600 de lei după primul trimestru al cursului de calificare „Agent de Turism” în București. De asemenea, veți achita o taxă de examinare și emitere a certificatului de absolvire, în valoare de 200 de lei, înainte de examenul final.
Membrii ANAT beneficiază de o reducere de 10% din taxa de participare.

Orele de teorie se țin în sala de curs de la sediul ANAT din București, sector 3, str. Turturelelor nr. 11A, etaj 3, modul 1-2, iar pentru înscrieri, completați și apoi trimiteți acest formular pe adresa: alexandra.arsene@anat.ro sau sunați la 0730.195.789, până la data de 19 iulie 2019.

Pe parcursul a șase luni (cu pauză în luna decembrie) veți avea câte o săptămână de curs și două de practică, sub îndrumarea lectorilor noștri. Practica va consta în activitate în cadrul agențiilor de turism partenere, membre ANAT. Cei ce lucrează deja într-o agenție de turism, care dorește să își formeze personalul prin Centrul de Formare al ANAT, pot face practica la locul de muncă.

La finalul cursului de calificare „Agent de Turism” în București, absolvenții vor putea gestiona eficient principalele activități din fișa postului unui agent de turism. Ei vor deprinde abilități necesare pentru alcătuirea și promovarea pachetelor turistice, prezentarea destinațiilor din punct de vedere geografic și cultural, efectuarea operațiunilor uzuale din agențiile de turism (inclusiv elemente de bază de calcul tarifar pentru bilete de avion și emitere), rezolvarea situațiilor specifice prevăzute de legislația în turism.

Certificatul de calificare primit după examinarea finală este recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educației, Autoritatea Națională pentru Calificări și Ministerul Turismului. 

(Visited 54 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns