Școala Hotelieră de la Lausanne ajuns în România

Miercuri, 22 mai 2019, ȋn Aula Magna a ASE, va avea loc festivitatea de absolvire a celei de-a doua serii de cursanţi ai Programului de studii postuniversitare Managementul Strategic al Ospitalității, organizat în comun de Academia de Studii Economice din București (ASE) și École Hôtelière de Lausanne (EHL) – cea mai prestigioasă şcoală din lume în domeniul turismului şi ospitalităţii.

Programul se derulează în cadrul Parteneriatului între ASE şi EHL, semnat ȋn anul 2017 la Lausanne de către Rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor şi CEO al EHL, Prof. Michel Rochat.

Programul are o durată totală de 198 de ore de formare în domeniul ospitalității și al industriei hoteliere, asigurate de specialiști de la Școala din Lausanne și ASE. Absolvenții săi vor obține un Certificat de atestare a competențelor profesionale, recunoscut de Ministerul Educației Naționale din România și un Certificat de Educație executivă eliberat de École Hôtelière de Lausanne. Cursanții interesați pot urma, după absolvire, un modul opțional de 5 zile, desfășurat la École Hôtelière de Lausanne.

La festivitatea de absolvire, urmată de anunţarea lansării celei de-a treia serii de cursanți. Vor participa conducerea ASE şi EHL, Director Dezvoltare Lausanne Hospitality Consulting, prof. dr. Ray Iunius, reprezentanţi ai Guvernului României, membri ai corpului diplomatic, ai Camerelor de Comerț, ai Consiliului Consultativ al ASE, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din turism, ai administrației publice locale, specialiști, profesori și studenți ai ASE.

(Visited 138 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns