Programul special “Vacanţe la Ţară” – ediţia 26

Vacanta la tara 2015Programul special “Vacanţe la Ţară” – ediţia 26

A.N.T.R.E.C. România anunţă derularea ediţiei  a XXVI-a, de toamnă, a programului  „Vacanţe la ţară”, în perioada 20 septembrie – 30 octombrie 2015.   

Ca în fiecare an, acest program este iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – A.N.T.R.E.C. România. Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, care pot descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Asociatia Naţională a Agenţiilor de Turism (A.N.A.T.) valorifică acest program special prin agenţiile de turism membre, ca şi la ediţiile precedente.

Iată care sunt tarifele recomandate pensiunilor pentru actuala ediţie a programului “Vacanţe la ţară”:

  • pensiuni de 2 margarete 175 lei/ persoană
  • pensiuni de 3 şi 4 margarete 225 lei/ persoană
  • pensiuni de 5 margarete 290  lei/ persoană

În tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, respectiv 6 zile, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agenţiile membre A.N.A.T., prin filialele A.N.T.R.E.C. Filialele A.N.T.R.E.C. participante, în prima fază, la acest program sunt: Alba (Albac, Arieşeni), Braşov (Bran, Moieciu, Râşnov, Teliu, Timişul de Jos), Covasna (Balvanyos, Dalnic, Târgu Secuiesc), Gorj (Arcani, Cartiu, Baia de Fier, Dobriţa, Novaci, Peştişani, Runcu, Săcelu, Tismana), Maramureş (Borşa, Botiza, Deseşti, Poienile Izei, Rozavlea, Săpânţa, Şieu), Neamţ, Prahova (Aluniş) şi Vrancea (Lepşa). Pe parcurs vor mai adera şi alte pensiuni, inclusiv din alte regiuni. Vacanta la tara

« Participăm la programul Vacanţe la ţară de foarte mulţi ani, de la primele ediţii, şi am fost întotdeauna foarte mulţumiţi. Astfel am câştigat mulţi turişti, care au fost mulţumiţi de serviciile noastre şi au revenit apoi, atât prin Vacanţe la ţară, cât şi în alte perioade, în afara programului special. Oaspeţii noştri vin în cadrul acestui program pentru a vizita Oltenia de sub munte, pentru a se familiariza cu această frumoasă regiune. Vârsta medie a turiştilor noştri care vin de obicei prin acest program este de 40-50 de ani. Aceştia se plimbă în împrejurimi trei zile din cinci, vizitând Tismana, Târgu Jiu şi alte locuri, restul de două zile alegând să se relaxeze”, subliniază doamna Cornelia Brâncuşi, proprietara Casei Brâncuşi din Peştişani – ANTREC Gorj, comuna natală a marelui sculptor Constantin Brâncuşi.

SUNATI ACUM SA VA INFORMATI!
Tel: 021.327.29.09, 0722202626, 0744690369
email:rezervari@lapiovra.ro

 

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns