Poiana Brasov concureaza vara aceasta litoralul

Hotel ALPINVara aceasta statiunea montana Poiana Brasov concureaza litoralul prin numeroasele oferte de cazare, masa dar mai ales de petrecerea timpului liber intr-un mod cat mai placut.
Poti petrece vara aceasta o saptamana de relaxare si distractie in Poiana Brasov la fel de placut ca si pe litoral deoarece hotelierii s-au gandit la cat mai multe activitati memorabile.
In primul rand cazarea sau SPA-ul de la Hotel ALPIN 4* din Poiana Brasov este pentru multi dintre noi punctul de plecare a unei vacante perfecte. Hotelul ALPIN pune la dispozitia turistilor din statiune o piscina semiolimpica, jacuzzi, sala de forta si cel mai bun SPA din zona. La Centrul SPA Vitarium ritualurile de relaxare si zona de odihna (de unde se vede muntele) sunt o Cetatea Risnovincantare de neuitat pentru trup si minte. Iti poti petrece timpul liber si la una dintre cele sapte camere din Hotel ALPIN 4* din Poiana Brasov care sunt amenajate ca escape rooms.
Facilitatile pentru copii sunt foarte bine definite la Hotel ALPIN 4*, pornind de la restaurant unde poti comanda jumate de portie pentru copil, la locul de joaca foarte bine amenajat si de ce nu dezvoltarea abilitatilor intr-una din camerele pentru escape room.
In statiunea Poiana Brasov gasiti numeroase activitati in aer liber una dintre cele mai apreciate fiind echitatia, dar si tubing de vara, segway, biciclete de inchiriat, carturi cu pedale si waterball (mergem pe apa in timp ce stam intr-o sfera gonflabila transparenta).Cetatea Risnov interior
Muntele este foarte bun prieten cu drumetiile asa ca putem sa ne plimbam in voie pe traseele marcate din zona, sa vizitam Cetatea Risnovului sau castelul Bran, iar pentru copii DinoPark este atractia sezonului.
Si pentru ca o zi la cumparaturi nu face rau nimanui putem merge in Piata Sfatului din Brasov unde gasim numeroase magazine cu tot felul de „jucarii”.

Mai multe oferte atractive pentru a va petrece un concediu placut la cea mai buna oferta calitate/ pret gasiti pe site-ul agentiei touroperatoare de turism La Piovra Turista.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns