DER Touristik Group se extinde

Autoritatile antitrust ale UE ╚Öi Elve╚Ťiei au dat aviz favorabil fuziunii dintre DER Touristik si turoperatorul european (inclusiv Novair), reteaua de distributie ╚Öi specialistii Grupului Kuoni.
Impreuna suntem der-markenarchitekturacum o echipa puternica: 9400 de angajati in 14 de tari, branduri de succes, specialisti de exceptie, o companie aeriana proprie, 43 de hoteluri si resorturi apartinand grupului, o ampla retea de DMC-uri si de distributie precum si un sistem de vanzari on-line in continua dezvoltare.

Pe scurt: rezultatul acestei fuziuni se traduce intr-o excelenta retea de experti, la care fiecare isi aduce un aport considerabil.

Ca DER Touristik Group crestem impreuna, atingand un volum anual de 7 miliarde de Euro si 7,7 milioane de turisti care au incredere in serviciile noastre, calatorind cu noi in peste 150 de destinatii, aproape in fiecare colt al lumii.

Impreuna formam un concern turistic european de top. Prin aceasta fuziune facilitam cooperarea, iar clientii si partenerii nostri pot conta in continuare pe turoperatorul lor.

Sursa: Radu Colfescu DERTOUR ROMANIA

Acesta achizitie are ca efect o oferta de produse turistice mult mai variata, cresterea calitatii serviciilor si nu in ultimul rand preturi mai mici pentru vacanta dumneavoastra. Oferta turistica poate fi accesata de turistii romani prin agentiile acreditate din toata tara, la tarife identice cu cele pe care pana acum le gaseam doar in tarile Uniunii Europene.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Las─â un r─âspuns