Criza din Grecia, pentru moment, nu afecteaza TURISTUL

criza-din-grecia-2015Criza din Grecia, pentru moment, nu afecteaza TURISTUL ROMAN

Referitor la evenimentele care au avut loc in Grecia in ultimele zile, suntem informati ca activitatea turistica nu este afectata.
Partenerii nostri din Grecia, ne-au confirmat faptul ca turistii romani aflati in vacanta nu sunt afectati de efectele evenimentelor din ultimele zile.

In legatura cu activitatea bancara, aceasta ii priveste exclusiv pe cetatenii greci, turistii straini (inclusiv cei romani) nefiind vizati de masurile de limitare a retragerilor bancare de la bancomate, precum se arata intr-un comunicat al guvernului elen dat publicitatii pe 28 iunie.

Cu toate acestea, ca masura preventiva, cetatenilor romani care calatoresc in Grecia li se recomanda sa detina asupra lor suficienti bani lichizi pentru acoperirea tuturor cheltuielilor in eventualitatea unor intreruperi ale activitatilor bancare, conform unui comunicat emis in data de 28 iunie de catre Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei. De asemenea, MAE informeaza si asupra duratelor mari de asteptare la efectuarea retragerilor de la bancomate, provocate de suprasolicitarea serviciilor bancare din Grecia.

Grecia isi asteapta oaspetii cu aceeasi atmosfera autentica si voie buna de necontenit, iar recomandarile sunt menite sa elimine orice disconfort referitor la platile produselor si serviciilor achizitionate pe parcursul vacantei.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Las─â un r─âspuns