City break la Cernauti – Bucovina din Ucraina

Centrul Cultural si de Informare al Ucrainei Bucuresti

Ieri 09 decembrie s-a desfasurat la Centrul Cultural si de Informare al Ucrainei din Bucuresti de pe Calea Victoriei nr.26 o prezentare foarte interesanta a regiunei Bucovina din Ucraina cu capitala la Cernauti.

Turistul roman poate vizita frumoasele locuri bucovinene, pline de traditii si de targuri populare, de o autenticitate aparte. Foarte multi locuitorii vorbesc limba romana, asa ca nu va fi greu sa simtim farmecul locului.

Capitala Cernauti este unul dintre cele mai frumoase orase din Ucraina, atestata documentar in anul 1408 de Alexandru cel Bun.
In cei peste 600 de ani de existenta orasul a cunoscut o dezvoltare importanta avand 706 monumete culturale, dintre care 20 de importanta nationala.
Farmecul orasului Cernauti este dat de numeroasele restaurante cu meniu traditional bucovinean, de frumusetea bisericilor pictate dar si de numeroasele exponate ce se afla in muzeele locale.

Bucovina este unul dintre putinele locuri unde mai poti simti si vedea autenticitatea si istoria, dar si traditii pastrate nealterate de sute de ani sau celebra Cetatea Hotinului (Khotyn fortress) construita incepand cu anul 1325.

Un city break la Cernauti poate deveni o amintire draga oricarui roman.

Agen┼úia touroperatoare La Piovra Turista v─â ofer─â transportÔÇÜ cazareÔÇÜ mas─âÔÇÜ ├«n func┼úie de variantele dorite pentru a petrece cel mai frumos City Break la Cernauti.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Las─â un r─âspuns